De Xullux-boekenreeks is geschreven door Jakim Kravanja. Wil je meer weten over deze Novel Rebel? Neem dan een kijkje op zijn instagram of klik hier.

In Het verdoemde verbond ontdekt Cara dat haar knuffelbeer kan praten. Met de beer aan haar zijde belandt ze van het ene in het andere avontuur. Via portalen reist ze naar andere planeten en ondertussen moet ze de wereld redden van de ondergang. 
Ze ontmoet na vele jaren eindelijk haar moeder weer en wordt heen en weer geslingerd tussen haar eigen wensen en de spelletjes van de Demontator. Ze staat voor de ingrijpende keuze tussen haar moeder bevrijden of het heelal redden.

In
Het extractieritueel gaat het de inmiddels 17-jarige Cara niet voor de wind. Haar krachten lijken steeds wispelturiger te worden. Naast haar zoektocht om haar moeder weer terug te krijgen, moet ze zich ook een weg banen door het doolhof van hormonen die ouder worden met zich meebrengt. Gelukkig kan ze nog altijd rekenen op Terran, haar trouwe knuffelbeer.

De verhaallijn van deel 3 houden we voorlopig nog even geheim. Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie over de Xullux-trilogie.