DLD front

De laatste dochter speelt zich af in een wereld verwoest door een virus. Door het virus zijn alle vrouwen omgekomen. Alle vrouwen op de hele wereld… behalve de zestienjarige Alex.

Renske Gommer heeft een ruwe en meedogenloze wereld neergezet met haar verhaal. Durf jij het aan?

Wil je meer over deze Novel Rebel weten? Neem dan een kijkje op haar site of klik hier.

Wat als je de laatste vrouw bent op de hele wereld?

Zestien jaar geleden, toen Alex net geboren werd, raasde een virus over de aarde die alle vrouwen doodde. Alle vrouwen behálve Alex. Om zichzelf veilig te houden heeft ze zich altijd voorgedaan als jongen. Maar hoelang kan ze dat volhouden? En hoelang wil ze Ben, de jongen waar ze al jaren stiekem verliefd op is, blijven voorliegen?

Dan komt er een bericht aan in het dorp waar Alex woont. Een videoboodschap van een vrouw. Ze zegt dat ze leeft en dat ze in een laboratorium zit in Parijs.

Alex twijfelt of het bericht echt is. Maar dan wordt het dorp waar Alex altijd heeft gewoond plotseling te gevaarlijk voor haar en besluit Ben op zoek te gaan naar de vrouw.
Er zit voor Alex nog maar één ding op: ze gaat de levensgevaarlijke tocht, dwars door de wildernis, wagen. Op zoek naar een vrouw, in de hoop niet meer alleen te zijn.


Zal het Alex lukken om Parijs veilig te bereiken? Lees het allemaal in De laatste dochter!